option-select

Політика конфіденційності

Файли cookies

1. Файл cookie – це невеликий фрагмент інформації, який відправляється браузеру і зберігається на жорсткому диску комп'ютера.

2. Сайт https://poetryhome.ua використовує файли cookie для моніторингу користування сайтом, а також надання послуг.

Дана технологія розширює можливості використання інтернету, зберігаючи пріоритети відвідувачів під час перегляду певних сайтів.

Під час перегляду сайту https://poetryhome.ua користувачем сайт може розмістити cookies на комп'ютері користувача. Такі тимчасові cookies використовуються для підрахунку кількості візитів на сайт. Вони видаляються, коли користувач виходить з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на комп'ютері користувача браузером. Під час реєстрації даний тип cookies повідомляє Сайту, чи вперше користувач заходить на сайт. Cookies не містять персональних даних користувачів, залишають поза передачею контактні дані користувачів або інформацію з комп'ютерів користувачів і можуть бути заблоковані користувачем у будь-який момент. Файли cookies використовуються для надання користувачам сайту найбільш релевантної інформації; допомагають зробити сайт безпечнішим, захищеним і зручним; надають можливість відстежувати порушення Політики конфіденційності відвідувачами або пристроями; надають можливість оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати відвідувачів або пристрої, які намагаються здійснити пакетні завантаження інформації з сайту.

3. Для блокування прийому нових cookies можна скористатися ярликом «help», який присутній на панелі більшості браузерів.

Cookies дозволяють користувачеві повною мірою користуватися всіма можливостями сайту, тому рекомендуємо залишати їх включеними.

Конфіденційність та використання персональних даних і передача їх третім особам

1. При акцепті оферти Покупець надає свою згоду на збір і обробку його персональних даних, а також інформації про споживчі переваги і покупки в магазинах Продавця, відповідно до Закону України від 01 червня 2010 року № 2297- VI «Про захист персональних даних». Персональні дані Покупця обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

2. Мета обробки персональних даних. Дані, які надає Покупець під час Реєстрації або розміщення Замовлення через Сайт будуть використовуватися для обробки Замовлень на придбання Товарів, отримання інформації про замовлення, відправки телекомунікаційними засобами зв'язку (по електронній пошті, за допомогою мобільного зв'язку) рекламних пропозицій, інформації про акції, розіграші, спеціальні пропозиції або будь-яку іншу інформацію про діяльність Продавця або його партнерів, в інших комерційних цілях.

3. Власником персональних даних ФОП Черніков О.В. ІПН 2933602630, місце знаходження: м. Киев, вул. Роздільна 1/69.

4. Продавець гарантує конфіденційність і захист персональних даних Покупців.

5. Покупець дає право Продавцю здійснювати обробку його персональних даних, у тому числі: включати персональні дані до бази даних (без додаткового повідомлення про це), здійснювати безстрокове зберігання даних, їх накопичення, оновлення, зміну (за необхідності). Продавець зобов'язується забезпечити захист даних від несанкціонованого доступу третіх осіб, не поширювати і не передавати дані третій стороні (крім передачі даних комерційним партнерам, особам, уповноваженим Продавцем на здійснення безпосередньої обробки даних для зазначених цілей, в тому числі операторам мобільного зв'язку, службам поштового зв'язку або кур'єрської доставки, контакт-центрам, рекламним агентствам, а також на запит компетентних органів державної влади у встановлених законом порядку).

Інформаційні повідомлення / Розсилка

1. Розсилка та інформаційні повідомлення будуть відправлені на адреси електронної пошти Покупців, які придбали товар у мережі магазинів (у тому числі і в інтернет-магазині https://poetryhome.ua) і / або брали участь в акціях і / або інших маркетингових активностях (конкурси, розіграші призів / подарунків і т.д.). Підставою для отримання розсилки та / або інформаційного повідомлення є згода Покупця на таку розсилку, оформлена шляхом вказівки адреси електронної пошти та / або номера мобільного телефону, які Покупець за власною ініціативою повідомив у відповідній анкеті або при оформленні замовлення в інтернет-магазині https://poetryhome.ua, або в разі самостійної підписки на отримання розсилки та інформаційних повідомлень на Сайті.

2. Покупець у будь-який момент може відписатися від отримання розсилки через відповідний функціонал в тілі листа розсилки (клікнувши на посилання «Відмінити» внизу листа). Також можна відписатися, встановивши відповідні позначки в Особистому кабінеті на сайті або надіславши листа електронною поштою на адресу partners.poetryhome@gmail.com з темою «Відмовитися від розсилки».

Poetry Home — це стан душі на зараз,
від якого ніщо не може відволікти

Кошик
Poetry Home
0 800 330 822 Зворотній дзвінок  
Швидке замовлення